Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla!NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!
Lees hier meer informatie

Heb jij Joomla! nieuws?

Vanuit diverse bronnen proberen wij je hier op de hoogte te houden van actueel Joomla! nieuws.
Heb je zelf ook nieuws over Joomla!, een Joomla! evenement, een nieuwe of bestaande extensie of wil je een Joomla!website promoten? Stuur dan je bericht (liefst met afbeeldingen) aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je adverteren?

Wil je Joomla!NL steunen en adverteren met een banner op deze site? Kijk dan hier voor meer informatie of neem contact op met het PR-team van JoomlaNL.
Je kunt ons ook promoten door een gratis banner op je eigen site te plaatsen.

31 december 2014 stopt de ondersteuning op Joomla! 2.5

31 12 ondersteuning joomla 2.5 stoptOp 24 januari 2012 heeft het Joomla! Project Team de eerste versie van Joomla! 2.5 beschikbaar gesteld (Joomla! 2.5.0). Woensdag 10 december 2014 kwam Joomla! 2.5.28 uit als de laatste versie van Joomla! 2.5 in de reeks geplande versies.
Een lange tijd geleden is de roadmap van Joomla! bekend gemaakt. Daarin is vastgelegd dat Joomla! 3 de nieuwe stabiele versie voor productiesites zou gaan worden.

Al op 27 september 2012 is Joomla! 3.0.0 beschikbaar gesteld. In die tijd was het nog een ontwikkelversie en dus niet bedoeld om al te gebruiken op productiesites. Joomla! 2.5 werd toen nog beschouwd als de stabiele versie.
Sinds het uitkomen van Joomla! 3 is er hard gewerkt om deze versie sterk te verbeteren en nieuwe toepassingen en mogelijkheden er aan toe te voegen. Eerst was het doel om te werken naar Joomla! 3.5 en die als de nieuwe stabiele versie te bestempelen.  Maar in de loop van de tijd bleek het dat Joomla! 3 zo snel in kwaliteit verbeterde dat er vanaf Joomla! 3.3 is aangegeven dat deze versie als de nieuwe stabiele versie mag worden gebruikt.
Ondertussen is beken dat Joomla! 3.4 in de maak is. Als die beschikbaar is, begint het team ook met het verkleinen van het CMS. Enkele functionaliteiten worden uit de standaard gehaald en komen als een aparte extensie beschikbaar.

Lees meer