Wil je Joomla!NL steunen?

Steun Joomla!NLAlle teamleden werken enthousiast, op vrijwillige basis, mee aan Joomla! NL. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je Joomla!NL wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!
Lees hier meer informatie

Heb jij Joomla! nieuws?

Vanuit diverse bronnen proberen wij je hier op de hoogte te houden van actueel Joomla! nieuws.
Heb je zelf ook nieuws over Joomla!, een Joomla! evenement, een nieuwe of bestaande extensie of wil je een Joomla!website promoten? Stuur dan je bericht (liefst met afbeeldingen) aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je adverteren?

Wil je JoomlaNL steunen en adverteren met een banner op deze site? Kijk dan hier voor meer informatie of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Je kunt ons ook promoten door een gratis banner op je eigen site te plaatsen.

Joomla! werd op 17 augustus 9 jaar

joomla-9e-verjaardagstaart 750 optimized

Zondag 17 augustus was het zover. De negende verjaardag van het CMS Joomla! werd gevierd.
Bij deze feliciteert het team van Joomla!NL iedereen die inmiddels gebruik maakt van dit mooie CMS en feliciteren wij in het bijzonder alle vrijwilligers die er dagelijks aan meewerken om van Joomla! het succes te maken wat het ondertussen is geworden.
Eén van de mede-oprichters Brian Teeman heeft op zijn blog een stuk geschreven over die eerste dagen. Hieronder de Nederlandse vertaling van zijn blog.

Lees meer

De lat wordt hoger gelegd om de veiligheid te verhogen

joomla3.3-readyOp 29 januari 2014 publiceerde Joomla.org een blog van Michael Babker. Daarin wordt uitgelegd wat de nieuwe eisen zijn die Joomla! stelt om Joomla! 3.3 werkend te krijgen. Als Joomla! 3.3 beschikbaar komt, dan is de minimum versie van PHP verhoogd naar PHP 5.3.10!

Omdat dit zowel voor de Joomla!gebruikers  als voor de hostingproviders van belang is, heeft Wouter (WoodyF4u) het blog van Michael vertaald voor Joomla!NL.
Het blog bevat:

  • Waarom komen die wijzigingen nu?
  • Waarom zijn de eisen nu hoger gesteld dan bij de start van Joomla! 3.x?
  • Hoe zullen extensies hierop reageren?
  • Krijg ik een waarschuwing? Waar moet ik op letten?
  • Wat gebeurt er als mijn hostingprovider nog niet klaar is voor Joomla! 3.3?

Lees meer

Meer artikelen...